GRATTIS!

stort grattis till finaste Ida som fyller 17år idag :D älskar dig massor, massor, massor skitunge! <3 kyss /Jenny



love love love

tjeeena, nu tänkte jag också vara lite duktig och blogga lite rå ;)
eller nej, jag vet inte vad jag ska skriva. haha hejdå

nejmen måste ju hålla med det Ida skrev i inlägget under, gårdagen var underbar! :D hade skitkul, tack vara mina fina tjejer. måste vi göra om snart. är stel i hela kroppen efter twister, men det är så det ska vara! det ska kännas när man har haft kul. och imorgon fyller ju vår pärla Ida år på riktigt, 17 barre, skitgammal, puss på henne <3

ne, nu ska jag ta ett lååångt bad :) fifan vad skönt. puss lovers /Jenny


moi


Jag har världens Bästa Vänner <3

Hej bloggen!
Dagen igår var underbar. Den började med att jag och Emilia åkte från henne för stt möta upp mami vid flygis. Där handlade vi allt vi sulle ha och sedan var det bara att börja fixa i ordning båden oss och middagen. Det blev vitlöksbröd med avokadosås till förrätt, efter det kyklingwook och till efterrätt kladdkaka med grädde och bär. Efter maten gick alla brudar ut och körde burken, vilket var hur kul som helst. Trotts nycklar i huvudet och lite andra incidenter haha. Vi fick även med oss några följeslagare, ett par grabbar som hakade på i leken haha. Efter det körde gänget som var kvar twister och hade det bara allmänt mysigt innan det var dags för sista gänget att dra och för oss som skulle sova kvar att gå och lägga oss. 

Jag måste bara säga att jag verkligen har världens finaste vänner. Tack för en underbar kväll igår brudar! <3

  

Lite av sakerna jag fick igår. ingen bra bild men jag lägger upp en bättre senare. Fick halsbandet som det står ''EJJI'' på från mina brudar och ringen och nagelacket från Emilia =)  Sen även massa andra fina saker, tack finisar <3

Nu ska jag och Emilia äta frukost och fixa i ordning efter igår.

Pusspuss / Ida

You will love it

En video igår när vi höll på att fixa oss, haha galet töntiga. Kolla om ni har lust. Puss / Emilia&Ida

Emilia gästbloggar

Tjena Idas,Elins, Jolenes och Jennys blogg! Emilia här. Hade tänkt att uppdatera i den här bloggen lite, eftersom om brudarna inte gör det så ofta. Igår så var jag och Ida på party hos min kompis Emma, det var skit kul. Skit bra drag och härliga människor! Idag blir det dock tjejmiddag hos Ida, så det ska bli skit kul. Men nu måste vi börja fixa oss vi ska nämligen dra till Norrtälje och handla middag till ikväll samt annat gott. Sedan kommer brudarna halv 7 till Ida. P.s Haffade mitt ex igår, muhhaha! Han är skiiit snygg. Nej vad töntig jag är, hejdå.
En bild på mig och Ida igår. Så här såg vi ut, snygga va?

Ida Tipsar! ;)

Tjena mina snyggingar!
Hörde ryktas om att vår lilla blogg har satts igång igen, till och med med en snygg design! Kan det bli bättre?

Hur som helst så tänkte jag bara tala om att jag lever och mår bra, även att jag saknar dessa brudar eftersom vi inte setts på 1000 år. Men på lördag hörrni, då är det födelsedagsmiddag hos mig och jag hörde faktiskt att det ryktades om att jag skulle få en riktigt bra present. Gissa om jag är nyfiken!

Annars så har det hänt en massa saker i både mitt och mina brudars liv. Vissa saker som inte ens brudarna vet om hihi..jaa för det kan faktiskt hända en del på bara några veckor. Till och med hela livet kan se annorlunda ut, tur att det är på ett bra sätt. Så jag säger bara, we have a lot to talk about girls! =D

Annars har min dag faktiskt varit både bra och dålig. Jag har börjat käka p-piller vilket har gjort att mitt humör varit helt jävla kaos! Jag har kännt mig som ett psykfall hela dagen, har mått skit dåligt och har varit så  jävla sur för ingenting. Ganska jobbigt faktiskt, men det gav mej en idé till denna fina blogg! Tänkte faktiskt komma med en kategori som ska heta ''EJJI Tipsar''. Där kommer det komma upp lite bra tips om alla möjliga saker som kan vara roliga att veta eller lära sig. Och nu tänkte jag ge några tips för de som tråkigt nog måste gå igenom p-piller lidandet (?) Det är förståss olika för alla, men jag tänkte ge tips som funkar för mig iallafall. 

1. Ät någonting sött (OBS! ENDAST NÖDFALL!)
Detta är kankse både det farligaste men ändå snabbaste sättet för att få dig att må bättre. Du får i dig socker och känner dig genast bättre, piggare och gladare. Men det du ska tänka på är att efter ett ganska kort tag så går sockerkicken du nyss fick ur och du känner dig surare än surast och allt går liksom tillbaka som det förut var..kankse till och med värrre. Det andra du behöver tänka på är att om detta blir en vana så kommer du gå upp i vikt med reordhastighet, så se upp! Detta sätt är nog endast bra om du ska göra ett prov i skolan eller något liknande..alltså anväd det i akuta behov! Och om du är en chokladälskare skulle jag rekomendera att äta choklad ;)

2. Träning!
Detta sätt är både nyttigt och får dig att må som aldrig förr. Det kan kännas jobbigt och verkligen fel att gå och träna när du mår som värst, men tro mig det hjälper! Efter träningen mår du som en prinsessa och du känner dig stolt som faktiskt gjort av med några kalorier. Se bara till att äta bra innan och att träna med någonting som du tycker är kul..annars är det ganska värdelöst! Gå tex gärna till gymmet med en bra vän ;)

3. Sov! (eller ta en kort powernap)
Ja vad ska man mer säga, om du är utvilad och pigg när du vaknar så är det ganska givet att du mår mycket bättre.  

Detta var mina tips och se förfan till att inte komma i kontakt med någon du har svårt att komma överens med, det kan sluta väldigt illa då! Själv löste jag detta genom att säga till folk runt om mej att jag helt enkelt inte mådde bra och att jag var allmänt sur idag. Då förstår folk att de ska hålla sig borta bättre. Sedan efter skolan drog jag på ki box med Annica. Var hur sur som helst och mådde skit innan, sedan när jag kom hem kännde jag mej som en ny människa och nu mår jag bättre än aldrig förr =)



Ki box är ju även bra om du vill få ut lite agrissioner haha ;)
(Bild lånad från google)

Det var allt för mig =)
Ha det guld nu allihopa tills nästa gång!

Pusspuss /Ida

By Elin

Jag tänkte att vi skulle göra denna blogg lika färglad som våra personligheter. Så nu har jag freschat till den lite! ;)

Jag sitter just nu i Norrköping, och jag saknar mina tjejer jätte mycket. Vi har inte setts på två veckor med tanke på att jag har varit här och gjort min praktik. På lördag ska vi på födelsedagsmiddag hemma hos Älskade Ida, och då ska det kramas helt klart!

SÅ NU BRUDAR HOPPAS JAG ATT VI KAN FÖREVIGA ALLA VÅRA GALENSKAPER HÄR ;)

puss mina hjärtan.

/ Elin.


Hej

Hejsan jag kom på att vårat lösen ord så nu kan man blogga här igen ;) hihi

puss jolene

RSS 2.0