Saknar tiderna <3

Tjenna!
Sitter här och tänker på sommaren. Gud så långt borta den känns just nu, det är så kallt ute så man tror knappast att det har varit sommar i det här landet. Undra varför man egentligen plågar sig själv genom att bo här? Okej jag kankse överdriver, men ärligt vad man än sätter på sig så fryser man! Men gud vad jag längtar tillbaka till sommaren 2010,  en riktigt varm och skön sommar var det. Så många minnen man har, helt underbart. En av de starkaste minnen jag har är nog när jag och brudarna var på grönan, precis innan vi alla 4 hade blivit riktigt bra vänner. Det var då allt började..det var egentligen då vi för första gången blev Ejji. Gud så kul vi hade, en helt underbar sommar med er flickor. Åh fatta vad kul vi ska ha nästa sommar..GUD vad jag längtar! Jag vill ha sommar NUUU!



Denna bild väcker minnen, åh vad jag älskar er tjejer! Vår vänskap får mig att le bara jag tänker på oss <3



Jag och Elin när vi satt på bussen till grönan, bruna och fina! Åh vad jag älskar sommaren <3

Nej nu ska jag inte drömma mig bort för länge. Ska sticka iväg och träna snart, skönt då blir man iallafall varm i kroppen.

Pusspuss / Ida


Ejji! :D <3

stooooooooooooooor bild

Jobb!

Hejsan!
Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Gud vad jobbigt det är att jobba alltså, eller det är egentligen inte så jobbigt. Grejen är att man blir liksom så slut efter, känns som att man bara behöver lägga sig ner för att somna på en gång liksom. Sen är det nog också för att jag inte är van än, har ju bara jobbat två gånger nu. Jobbar nämligen på Kebab House på stora brogatan i norrtälje, för er som inte visste det ;) Så kom dit och käka vettja, klart ett bra val måste jag säga! Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket mer än att spendera dagen med pizzor och kebabtallrikar, skulle egentligen träffat madde och annica. Men annica var så smart så hon missade bussen hit, synd för det var sjukt längesen som vi sågs. Men vi får helt enkelt ta igen det någon annan dag.



En bild på oss tre i en kundvagn? Tycker att den beskriver rätt bra oss och våra galenskaper som vi alltid hade för oss. Haha saknar oss <3

Nu blir det plugg och städning för min del, i morgon är det skola igen..usch!

Pusselipussen / Ida

söndag


heej allihopa!
ligger just nu i sängen och är skitseg .. inte gjort ett skit på hela dagen. vart så jävla trött :O skulle försöka kolla på en film på dagen, men va tvungen att börja om från början hela tiden för att jag somnade, lyckat (y).

gårdagen blev väl ganska lyckad. kvällen började hos kusin med Jolene och Ida, vi chillade och spelade lite kort ;) sedan när vi gick ut för att "ta lite frisk luft"så träffade vi på lite folk som ville att vi skulle hänga med in på fest i lägenheten brevid. vi hade precis tänkt åka hem då, men vafan, åka hem och sova på en lördag, låter det som oss? nej, så vi drog med dom in en stund och dansade och hade roligt. dock följde inte Ida med eftersom att hon skulle typ åka pukla den galningen :D men det var skitkul iaf, trots att det spårade på slutet. men vafan, sånt som händer.
nu äre bara att börja tagga till nästa helg då! för då blire minnsan roligheter! :D wiii, taggad till tusen kan jag säga att jag är. hihi!

nej, nu måste jag fan fortsätta plugga, håller på att skriva någon jävla gudhistoria. sjukt tråkigt men måste göras. blää. puss och kram chokladbanan /jenny :D


<3

Heeei

jahapp, lovade min fru Ida att jag skulle skriva ett inlägg så nu är jag snäll o gör det :D
har typ aldrig ngt att skriva om, men det blir säkert bra ändå.
Idag har jag iaf inte gjort ett skit, slösat bort hela dagen känns det som .. men aja. vaknade upp hos kusin vid 12.30, och då var vi skithungriga så vi beställde pizza, sjuktgott! bästa dagen-efter-käk iaf (y)
igår var jag och jolene nämligen hos kusin med lite gött folk och chillade lite :) asnice. sen drog vi och träffade några andra kompisar, där vi hade "sängparty" haha. har sjukt mycket blåmärken efter det kan jag säga.

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. tydligen så är partyprinsessan Ida taggad på fest som vanligt. så vi får väl se om det händer ngt skojjigt. annars lär jag bara sitta hemma och chilla, skulle faktiskt behövas .. ;)
men nej, orkar inte skriva mer. blev fan ganska långt inlägg ändå *stolt*.


it's jenny bitch! hehe nerå

Julgodis

Tjenna!
Tänkte bara visa resultatet av mammas och mina julgodisar =D



Mammas och mina verk! ;)

Nej nu måste jag gå och sova :/ Hörs i morgon.

Godnatt / Ida


Harry Potter

Tjena!
Tänkte bara uppdatera lite nu eftersom ingen annan gör det, hehe.
Idag  har det faktiskt varit en väldigt lungn dag, vilket är skönt. Hade bara en lektion innan lunch och sen idrott. På idrotten körde vååran idrottslärare slut på oss genom att köra ett boxningspass. Väldigt jobbigt och jag kan säga att i alla fall jag var helt död efteråt, men kul var det. Efter skolan drog jag mamma och brorsorna upp till donken för att äta. Där träffade jag också mina älsklingsflickor jenny och jolene som stolt berättade att det var 3e dagen i rad som de besökte denna ''härligt nyttiga restaurang'' ? Haha busiga tjejer de där! =D Efter det gick vi på bio och såg Harry Potter och dödsrelikerna och nu är vi hemma igen. Mamma och jag tänkte att vi skulle göra julgoodis nu och efter det lär det bli sängen för mig. Känns lite konstigt att gå och lägga sig tidigt på en fredags kväll? Inte likt mig precis, men så är det. Har nämligen cupp i nacka i morgon och ska samlas 07.45. Ska bli roligt men hatar dock att gå upp så tidigt :/


Bra film enligt mig men tror att man måste vara lite insatt för att förstå den. Finns ju trotts allt 6 filmer innan denna. Men rekkomenderar helt klart er att se den! =)

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

Puss / Ida





God morgon!

Hejsan!
Fick nyss reda på att min kära vän jolene hade gjort en blogg åt oss, naaw så gulligt!
Eftersom det är fredag idag så har jag sovmorgon, riktigt skönt måste jag säga. Men gud vad veckorna går snabbt nu för tiden, var det inte nyss måndag liksom? Men skönt är det att det är helg nu i alla fall. Tyvärr har man hela helgen uppbokad så jag kan tyvärr inte vara med dom här fina tjejerna någontiong i helgen, fyy på mej :/ Nej men usch nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan sticka iväg till skolan.  



Några kassa cambilder från mig just nu. Ha en bra dag allihopa! Puss / Ida

LOVE

Nästa fredag ska de bli röjjjj med brudarna och jag är taggad som fan :D
de kommer bli så jävla kul. men man måste ju tigga till sig något fint till fredag, efter som att jag ska få en fin jacka idag eller en jacka som man kan stänga:D ..

vi är vackra!

EJJI

nu har jag gjort en blogg till oss brudar som man kan gå in och skriva i om man vill ;)
vilket inte kommer gå så bra men som jag alltid säger man ju försöka :D!!


våran kärlek är stor och blir bara större, och vi ska alltid vara tillsammans!
om jag skulle skriva ner allt jag tycker och tänker om ejji så skulle de bli ett förlångt så jag behöver bara skriva 3 ord men de tänker jag inte göra så jag skriver de som kommer upp i huvudet :D
Ni tjejer finns alltid där för mig och jag älskar er så otroligt jävla mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen. ni är dom bästa vännerna jag har haft i mitt liv och om ni skulle lämna mig så skulle jag försöka få tillbaka er så klart ;).. jag älskar er lika mycket som de finns sakdkon i öknen eller stjärnor i himlen. jag älskar er mer en min egna familj!
vi är de perfekta alla älskar oss!!
// Jolene Griberg♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0